Sală de conferință la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE

Locații pentru conferințe și evenimente speciale în România

Grupul Ana Hotels este pregătit pentru a face următoarea ta întâlnire de afaceri din România cu adevărat remarcabilă. Fie că organizezi o conferință în oraș sau o relaxată întâlnire corporate la munte, vei fi încântat de locațiile noastre complet echipate pentru evenimente, cu facilitățile moderne și servicii de primă clasă. De la început până la final, echipa noastră experimentată de organizatori va fi alături de tine, asigurându-ți suport cu toate detaliile evenimentului – inclusiv organizarea spațiului, suport audiovizual și servicii complete de catering. În timpul pauzelor, colegii tăi se vor putea bucura de activități relaxante sau revigorante – de la tratamente spa la malul mării la Ana Health Spa în Eforie Nord, până la captivante tururi ale celor mai cunoscute obiective turistice din București sau drumeții în Poiana Brașov.

Pe lângă întâlniri și evenimente, locațiile noastre îți oferă un decor magnific pentru nunți și evenimente speciale. Sărbătorește cu noi!

POIANA BRAȘOV

Sală de conferință la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Centrul de conferințe de la Ana Hotels Poiana Brașov include 11 spații versatile, complet echipate pentru conferințe, seminarii, sesiuni de training și evenimente speciale cu până la 500 de invitați. Luminată natural și oferind acces la terasă, fiecare sală de întâlniri îți pune la dispoziție o gamă completă de facilități – de la ecrane, proiectoare, acces la Wi-Fi, flipchart-uri și sisteme audio până la podiumuri, ringuri de dans și echipament pentru karaoke și DJ.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Dimensiunea mare a acestei săli o face potrivită pentru evenimente grandioase, variind de la conferințe, lansări de produs, training-uri și sesiuni de team building până la petreceri cu până la 180 de invitați. Situată în interiorul Ana Hotels Bradul, poate fi accesată și de la Ana Hotels Sport. Oaspeții au acces la Wi-Fi, la o gamă largă de echipamente tehnice, precum și la terasa cu priveliști spectaculoase ale stațiunii Poiana Brașov.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE
Lobby la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

Ana Hotels Poiana Poiana Brasov

Cu un spaţiu generos şi o frumoasă privelişte spre pădure, sala de evenimente a Hotelului Poiana oferă o atmosferă caldă, ideală pentru petreceri şi întâlniri de grup. Tot aici se poate organiza un mic dejun bogat, un prânz delicios sau o cină în compania prietenilor după o zi animată pe pârtie.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

BUCUREȘTI

INTERCONTINENTAL ATHÉNÉE PALACE BUCHAREST

Cea mai nouă destinație InterContinental Hotels & Resorts garantează o experiență rafinată într-un peisaj urban dominat de artă și istorie, chiar în inima Bucureștiului, preluând în portofoliul său emblematicul Athénée Palace, remarcabil prin arhitectura deosebită și locația sa lângă Ateneu.

Acest hotel oferă servicii excepționale de cazare, facilități de top și calitate desăvârșită, dispunând de 283 de camere recent renovate și 13 săli de evenimente ideal echipate pentru întâlniri de afaceri, recepții, congrese, conferințe sau evimente sociale. În rândul acestora se numără salonul Le Diplomate, patrimoniu național.
 

Crowne Plaza Bucharest

Evenimentele de afaceri sau cele private prind contur într-un cadru de poveste, la Crowne Plaza Bucharest. Vă punem la dispoziție 15 săli moderne de conferință, între care și o sală de bal somptuoasă, pentru evenimente corporate sau personale, care poate acomoda până la 800 de invitați. Sălile beneficiază de lumină naturală, au acces la foyere generose, sunt dotate cu cele mai noi echipamente și majoritatea au acces la terase și grădina cu pini.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

EFORIE NORD

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Modernul centru de conferință de la Ana Hotels Europa Eforie Nord este o locație remarcabilă pentru întâlniri, conferințe și evenimente cu până la 500 de invitați. Ana Hotels Eforie Nord îți oferă Europa Ballroom, un spațiu elegant cu lumină naturală, acces din interior și din exterior și spații modulare ușor de configurat, precum și acces la un foyer spațios pentru pauzele de cafea și recepțiile de tip cocktail.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE