Sală de conferință la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE

Spații pentru conferințe și evenimente speciale în România

Grupul Ana Hotels este pregătit pentru a face următoarea ta întâlnire de afaceri din România cu adevărat remarcabilă. Fie că organizezi o convenție de proporții în oraș sau o relaxată întâlnire corporate la munte, vei fi încântat de locațiile noastre complet echipate pentru evenimente, facilitățile moderne și servicii de primă clasă. De la început până la final, echipa noastră experimentată de organizatori va fi alături de tine, asigurându-ți suport cu toate detaliile evenimentului – inclusiv organizarea spațiului, suport audiovizual și servicii complete de catering. În timpul pauzelor, colegii tăi vor profita de o varietate de activități relaxante sau revigorante – de la tratamente spa la malul mării la Ana Aslan Health Spa în Eforie Nord până la captivante tururi ale celor mai cunoscute obiective turistice din București.

Pe lângă întâlniri și evenimente, locațiile noastre îți oferă un decor magnific pentru nunți și evenimente speciale. Sărbătorește cu noi!

POIANA BRAȘOV

Sală de conferință la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Centrul de conferințe de la Ana Hotels Poiana Brașov include 11 spații versatile, complet echipate pentru conferințe, seminarii, sesiuni de training și evenimente speciale cu până la 500 de invitați. Luminată natural și oferind acces la terasă, fiecare sală de întâlniri îți pune la dispoziție o gamă completă de facilități – de la ecrane, proiectoare, acces la Wi-Fi, flipchart-uri și sisteme audio până la podiumuri, ringuri de dans și echipament pentru karaoke și DJ.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Dimensiunea mare a acestei săli o face potrivită pentru evenimente grandioase, variind de la conferințe, lansări de produs, training-uri și sesiuni de team building până la petreceri cu până la 180 de invitați. Situată în interiorul Ana Hotels Bradul, poate fi accesată și de la Ana Hotels Sport. Oaspeții au acces la Wi-Fi, la o gamă largă de echipamente tehnice, precum și la terasa cu priveliști spectaculoase ale stațiunii Poiana Brașov.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE
Lobby la Ana Hotels Sport Poiana Brașov în România

Ana Hotels Poiana Poiana Brasov

Cu un spaţiu generos şi o frumoasă privelişte spre pădure, sala de evenimente a Hotelului Poiana oferă o atmosferă caldă, ideală pentru petreceri şi întâlniri de grup. Tot aici se poate organiza un mic dejun bogat, un prânz delicios sau o cină în compania prietenilor după o zi animată pe pârtie.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

BUCUREȘTI

Teatru la Ana Hotels în România

INTERCONTINENTAL ATHÉNÉE PALACE BUCHAREST

Perfect localizat în inima însuflețitului centru al orașului, InterContinental Athénée Palace Bucharest dispune de 13 săli versatile de întâlnire – ideale pentru orice, de la conferințe de mici dimensiuni până la gale grandioase și întâlniri generale. Găzduiește un spectaculos banchet corporate în istoricul Le Diplomate Ballroom sau o adunare informală în sala „George Enescu” care abundă în lumină naturală și îți oferă acces pe terasa hotelului.

Sală de conferință la Ana Hotels în România

Crowne Plaza Bucharest

Evenimentele de afaceri sau cele private prind contur într-un cadru de poveste, la Crowne Plaza Bucharest. Vă punem la dispoziție 15 săli moderne de conferință, între care și o sală de bal somptuoasă, pentru evenimente corporate sau personale, care poate acomoda până la 800 de invitați. Sălile beneficiază de lumină naturală, au acces la foyere generose, sunt dotate cu cele mai noi echipamente și majoritatea au acces la terase și grădina cu pini.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE

EFORIE NORD

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Modernul centru de conferință de la Ana Hotels Europa Eforie Nord este o locație remarcabilă pentru întâlniri, conferințe și evenimente cu până la 500 de invitați. Ana Hotels Eforie Nord îți oferă Europa Ballroom, un spațiu elegant cu lumină naturală, acces din interior și din exterior și spații modulare ușor de configurat, precum și acces la un foyer spațios pentru pauzele de cafea și recepțiile de tip cocktail.

DESCRIERE SĂLI DE CONFERINȚE