Mountain Bike & Relax

Dacă ești pasionat de mountain bike, Ana Hotels Poiana Brașov este destinația ideală pentru tine! Bucură-te de peisajele spectaculoase ale munților și de adrenalina traseelor pentru biciclete din Bike Park Postăvarul cu un pachet special ce include:

  • Cazare cu mic dejun;
  • 1 bike pass de o zi pentru transport pe cablu/ persoană/ sejur;

Bike pass-ul este valabil la telegondola Postăvarul Expres, telecabinele Kanzel și Capra Neagră și telescaunul Ruia, dotat cu sisteme pentru transportul bicicletelor.

Bike Park Postăvarul este unul dintre cele mai mari bike park-uri din țară și oferă 7 trasee de MTB downhill în lungime totală de aproximativ 20 km. 

  • Un tratament Ritual picioare obosite 25’/ persoană/ sejur;

Recomandat mai ales după efort fizic intens sau pentru senzația de picioare obosite, grele, ritualul începe cu un peeling pe bază de alge marine de la Thalion, urmat de un masaj cu ulei încălzit și un masaj cu gel răcoritor Thalion. Masajul are efect de hidratare, calmare și relaxare a gambelor. 

  • Acces gratuit la centrul SPA: piscină, jacuzzi interior și hot tub în aer liber, saune, fitness, zona de relaxare;
  • Centru depozitare biciclete.

Tarife de la: 188 euro/ loc în camera dublă/ sejur 2 nopți 
Copil <4 ani: gratuit
Supliment copil 4-12 ani: 35 euro/ noapte
*Tarifele nu includ taxa de stațiune de 3 lei/ adult/ noapte.

Sejurul poate fi achitat cu Cardul de vacanță. Pentru un sejur eco friendly, în locația noastră vei găsi și 4 stații pentru încărcarea mașinilor electrice.

Termene și condiții: Oferta este valabilă în perioada 8 iulie – 8 septembrie 2024, pentru un sejur de minim 2 nopţi de duminică până joi, în funcţie de disponibilitate. 

Pentru rezervări sau informații suplimentare, ne poți contacta la: reservation-hotelsport@anahotels.ro