CRĂCIUN MAGIC LA MUNTE

Petreceți un Crăciun Magic în cadrul montan de poveste de la Ana Hotels Poiana Brașov. Emoția și atmosfera de sărbătoare vor fi completate de mesele festive cu specific tradițional și internațional, de răsfățul revitalizant de la Ana Spa și de activitățile tematice pentru orice vârstă, ingredientele perfecte pentru o ședere memorabilă. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem sărbătorile împreună!

Condiții generale și alte servicii incluse în pachetele de Crăciun:
-    cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport 4* / Bradul 4*
-    cină de Crăciun în seara de 24 decembrie 2021;
-    brunch și cină în data 25 decembrie 2021;
-    bonus Spa: voucher de 50 euro / cameră / sejur pentru efectuarea de terapii Spa;
-    acces centrul Spa;
-    acces Kids Club Ana și activități zilnice pentru copii;
-    supliment copii (până în 12 ani): 30 euro / copil / noapte (cazare cu demipensiune). Pentru copii vor fi servite meniuri specifice, într-un spațiu special amenajat.
-    supliment a treia persoana adultă: 118 euro / noapte (cazare cu demipensiune).

Tarife de la: 480 euro / loc în cameră dublă standard / sejur 3 nopți.

Reducere early booking 10% pentru rezervările achitate până la data de 15.11.2021.

Perioada de valabilitate: 23 - 27.12.2021 pentru sejur de minim 3 nopți. Pentru rezervări și informații suplimentare, ne puteți scrie la reservation-hotelsport@anahotels.ro.

Am implementat măsuri sporite de curățenie și igienizare a hotelului, respectând toate recomandările specialiștilor, pentru a putea asigura oaspeților noștri servicii sigure și de calitate. Totodată, avem grijă să respectăm măsurile de distanțare fizică în toate spațiile comune din hotel. În aceste vremuri foarte dificile pentru toți este absolut necesar să ne conformăm și să ne adaptăm eventualelor măsuri și restricții ce vor fi impuse de autorități cu privire la desfășurarea acestor evenimente