IN BY ANA HOTELS - PROGRAM DE LOIALITATE

Bucură-te de beneficiile programului nostru de loialitate

Bucură-te de sejurul tău alături de noi devenind membru în programul nostru de loialitate IN by Ana Hotels. Profită de incredibilele beneficii.

Înscrierea se poate face pe site sau descărcându-vă aplicația In by Ana Hotels. Noi, la Ana Hotels, dorim să răsplătim clienții cu puncte. La fiecare RON cheltuit de tine într-un sejur, poți câștiga puncte pe care le poți folosi în sejurul următor. 

Alătură-te inițiativei Ana Hotels EcoFriendly – Câștigă puncte de loialitate protejând mediul. Pentru a reduce consumul de apă, energie și detergent, te invităm să renunți la serviciul de curățenie din ziua respectivă plasând door hangerul Ana Hotels EcoFriendly pe mânerul ușii la exterior până în ora 22. În semn de mulțumire pentru implicarea în inițiativa noastră de protejare a mediului, vei primi 10 puncte de loialitate In by Ana Hotels. 

Intră acum în programul de loialitate IN by Ana Hotels și te vom răsplăti de fiecare dată când te vei întoarce în locațiile Ana Hotels! Te poți înscrie online sau la recepțiile hotelurilor.

Familie la Ana Hotels în România