Informare COVID-19

Croaziere, terapii spa și excursii de o zi oferite de Hotel Europa

ACTIVITĂȚI

Ana Hotels Europa dn Eforie Nord este o excelentă destinație de vacanță în care te bucuri de sport, sănătate și relaxare la malul mării.

Escapade pe mare

Țărmul și valurile par diferite atunci când sunt admirate de la bordul unei bărci care gonește către orizont. De aceea îți oferim ocazia de a vedea, dintr-o altă perspectivă, ce înseamnă o ședere la malul mării.

Iahtul “Jeanneau 54 DS SunOdissey” este dedicat croazierelor pe coastă și în largul mării. Urcă la bord împreună cu familia și prietenii și navighează de-a lungul coastei Mării Negre, bucurându-te de aventură și creând amintiri unice. Poți rezerva croaziere pe Marea Neagră sau te poți aventura pe Marea Egee, Marmara sau Mediterană. Iubitorii de adrenalină pot să exploreze adâncul mării prin intermediul sesiunilor de snorkeling sau scuba diving, organizate de instructori profesioniști.

Sport, sănătate și SPA

Aflat în interiorul hotelului nostru de la malul mării, elegantul centru Ana Aslan Health Spa este locul ideal pentru revitalizarea trupului, minții și spiritului. Spa-ul nostru încăpător este decorat cu elemente de design inspirate de mare și include o varietate de tratamente – precum și numeroase facilități de la piscina interioară și exterioară de tratament cu apă sărată și jacuzzi până la saună, sală de fitness și camere pentru tratament.

Croaziere și sporturi nautice

O croazieră în Delta Dunării prin Tulcea îți dezvăluie un paradis cu o impresionantă biodiversitate. Fă un tur special de-a lungul canalelor și descoperă frumusețea naturală a acestor locuri unice care fac parte din patrimoniul UNESCO – completată de un prânz pescăresc.

Un meniu tradițional cu preparate din pește poate fi degustat în liniștea de pe Insula Ovidiu, la finalul croazierei pe Lacul Siutghiol. Singura insulă naturală din România accesibilă turiștilor este locul în care poetul latin Publius Ovidius Naso a trăit în exil cu peste 2000 de ani în urmă.

Pasionații de sporturi nautice pot alege dintr-o serie de experiențe deosebite, incluzând kayaking, croaziere pe Marea Neagră, navigare, snorkeling sau scuba diving cu instructori specializați.

Frumusețea Dobrogei

Mângâiată de soare și binecuvântată cu minunățiile naturale ale Deltei Dunării, Dobrogea își dezvăluie frumusețea la fiecare pas. O excursie off-road cu o mașină 4x4 scoate la iveală fortărețele grecești și daco–romane, precum și sălbăticia nordului Dobrogei, incluzând lacurile Deltei și satele pitorești.

Podgoriile Murfatlar scăldate de soare îți oferă vinuri fără asemănare cu o istorie de mii de ani, alături de o gastronomie tradițională cu feluri de mâncare din pește și delicioasa plăcintă dobrogeană.

Book your stay