Informare COVID-19

Activități pentru copii la Ana Hotels Sport

FAMILII

Ana Hotels Sport Poiana Braşov este una dintre cele mai speciale destinații  de vacanță pentru familii cu copii. În timpul în care părinții se relaxează la Sport Wellness Spa, copiii sunt antrenați într-o varietate de activități și jocuri interesante. Toate acestea se desfășoară într-o zonă special amenajată din hotel pe tot parcursul sezonului de iarnă, sub atenta supraveghere a unui personal calificat.

Micul Cercetaș – clubul copiilor ANA Hotels Poiana Brașov

Ana Hotels Poiana Brașov lansează “Micul Cercetaș”, un program cu activități distractive, jocuri educative și premii dedicat exclusiv celor mici.
Fiecare copil care se va caza, împreună cu familia, la Ana Hotels Sport sau Ana Hotels Bradul Poiana Brașov, pentru minimum 3 nopți consecutive va intra, automat, în clubul Micul Cercetaș*.

În această calitate, copiii vor putea participa la atelierele creative din locul special amenajat in interiorul hotelului sau la activitățile sportive în aer liber.

Nu vor lipsi nici provocarile din cadrul echipelor noastre unde cei mici vor deveni pentru o zi Chefi bucatari, maeștri spa sau chiar barmani pricepuți.

La sfârșitul fiecărui sejur la Ana Hotels Poiana Brașov, copiii vor fi răsplătiți cu premii pe gustul lor și un nou grad de Cercetaș:

Sejur#1: Jucărie Lego (+5 ani) + Insigna de Cercetaș Junior
Sejur#2: Jucărie Kendama + Insigna de Cercetas Fruntaș
SSejur#3: Joc creativ + Insigna de Cercetaș Maior
Sejur#4: Trotinetă / Sanie (în funcție de anotimp) + Insigna de Cercetaș Căpitan
Sejur#5: Hoverboard / Curs de schi (în funcție de anotimp) + Insigna de Cercetaș General

*Vă rugăm să citiți Regulamentul complet al programului aici

Rezervă-ți sejurul