Relaxează-te în centrele SPA ale Ana Hotels

Ana Hotels COLECȚIE SPA

Poiana Brașov

Sport Wellness Spa

Pagină web

Sanctuar al relaxării, Sport Wellness Spa îţi poartă simţurile într-o călătorie care revitalizează trupul, mintea şi spiritul cu masaje şi terapii anti-stres, ritualuri faciale cu ingrediente organice, tratamente de remodelare corporală, anti-ageing şi de energizare masculină.

Elegantul centru Sport Wellness Spa armonizează design-ul modern cu trăinicia pietrei și căldura lemnului, a căror combinație dau o putere deosebită apei. Spaţiul generos cu piscină, sală de fitness, saune, inclusiv un inedit hot tub exterior, te îmbie la sport, relaxare şi răsfăţ după orele de schi.

Descarcă

Tratamente

Contact
Sport Wellness Spa
Valea Dragă, 500001, Poiana Brașov, Brașov, Romania
Tel: +40 268 407 330, Fax: +40 268 407 336, Email: spa-hotelsport@anahotels.ro

Eforie Nord

Ana Aslan Health Spa

Pagină web

Ana Aslan Health Spa oferă eleganţa şi armonia unui templu modern al relaxării, sănătăţii şi frumuseţii pe malul mării. Terapiile balneare tradiţionale se împletesc cu proceduri inovatoare care folosesc aerul intens ionizat, apa sărată şi nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol pentru a revitaliza trupul, mintea şi spiritul. De la sport şi sănătate, masaje şi terapii balneo sau anti-stres, la ritualuri faciale

sau de remodelare corporală, proceduri anti-ageing şi de energizare masculină, centrul de sănătate aduce variate programe personalizate. Design-ul cu linii fluide şi ambientul de inspiraţie marină se îmbină într-un spaţiu generos cu cabinete de kineto sau fizioterapie, dar şi piscină, jacuzzi, saună sau sală de fitness unde te poţi relaxa după o zi la plajă.

Descarcă

Tratamente

Contact
Ana Aslan Health Spa
Republicii 13, 905350, Eforie Nord, Constanța, Romania
Tel: +40 241 702 840, Fax: +40 241 741 720, Email: anaaslan-spa@anahotels.ro

piscina techirghiol

REZERVĂ ONLINE

Rezervă acum

In by Ana Hotels