Terapeuți Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

MOȘTENIREA ANA ASLAN

Unul dintre cei mai renumiți și premiați cercetători români

"Să fii mereu tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani. Înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal pentru care să lupți și pe care să-l obții!"
Prof. Dr. Ana Aslan

Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Într-o lume care caută cu pasiune elixirul tinereții fără bătrânețe, descoperirea unui tratament antiaging minune la jumătatea secolului al XX-lea a fost de răsunet. Născută în 1896, Prof. Dr. Ana Aslan a dezvoltat în 1951 celebrul produs Gerovital H3, deschizând drumul gerontologiei medicale mondiale și devenind unul dintre cei mai cunoscuți și premiați cercetători români. Un an mai târziu a primit distincția internațională “Leon Bernard” acordată de Organizația Mondială a Sănătății pentru contribuția în domeniu. Au urmat și alte premii de-a lungul anilor, Ana Aslan devenind membră a Academiei de Științe din New York, a Centrului European de Cercetări Medicale Aplicate, a Uniunii Mondiale de Medicină Profilactică și Igienă Socială, președintele Asociației Internaționale de Gerontologie.

După ce a observat, testat și dovedit în premieră eficiența procainei, un puternic anestezic local, în lupta anti-îmbătrânire, femeia care a cucerit timpul și-a dedicat întreaga viață - până la vârsta de 92 de ani – tratamentului geriatric. Ana Aslan a inventat conceptul de Gerovital, iar mai târziu de Aslavital, și a pus bazele unui program geriatric complex de care s-au bucurat nume mari, printre care: Tito, Charles de Gaulle, Hrusciov, J.F. Kennedy, Indira Gandhi, Marlene Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Salvador Dali sau Kirk Douglas.

Cunoscutul endocrinolog Albert C. Simard de la Institutul Pasteur din Paris considera Gerovital H3 un medicament miraculos. Studiile au demonstrat efectul puternic antioxidant, tonifiant și de regenerare a celulelor hepatice pe care îl are acest produs, folosit în prevenirea și tratarea stărilor depresive și de oboseală, a afecțiunilor vasculare, a îmbătrânirii pielii, a diabetului zaharat, a bolii Parkinson sau a albirii părului.

Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord
Terapeuți Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Tratamentul cu Gerovital H3 injectabil continuă să fie o valoroasă metodă anti-aging. Ana Hotels deține dreptul de folosință al mărcii “Ana Aslan”, oferind pachete de tratament personalizat în modernul centru Ana Aslan Health Spa. Procedurile se aplică după evaluarea și testarea medicală a pacientului și sunt completate de fizioterapie pentru îmbunătățirea stării fizice generale și reîntinerirea întregului organism.

"Să dăm viață anilor și ani vieții", Prof. Dr. Ana Aslan

Tratament Spa la Ana Hotels Europa Eforie Nord