Informare COVID-19

Bun venit la Ana HotelsPoiana - Poiana Brasov

IN by Ana Hotels

Așezat lângă pădure, la poalele magnificului Masiv Postăvaru, lângă Brașov, Castelul Dracula și Cetatea Râșnov, te așteaptă un minunat și confortabil hotel de 3 stele. Aici, la Ana Hotels Poiana Braşov, aventura și farmecul vieții la munte te întâmpină cu o caldă și prietenoasă îmbrățișare. Bucură-te de splendidele priveliști ale muntelui și ale pădurii, de o atmosferă intimă ca a unui conac și de pârtia de ski din apropiere cu echipamente de închiriat și monitori de ski.

Unul dintre cele mai confortabile hoteluri din Poiana Brașov, Ana Hotels Poiana este caracterizat de un cadru familiar într-un minunat decor natural. Atmosfera liniștită te transpune într-o stare de completă relaxare, unde un pahar cu vin savurat într-un fotoliu confortabil lângă șemineu poate fi o recompensă ispititoare la finalul unei zile pline de aventuri. Alege dintr-o varietate de activități, de la ski și snowboard pe 25 km de pârtii impecabile sau plimbări pe crestele montane cu brazi, până la răsfățul binemeritat cu terapii relaxante la Sport Wellness Spa aflat în apropiere.

Indiferent de modalitatea în care alegi să îți petreci timpul, o escapadă de neuitat în munții României te așteaptă la Ana Hotels Poiana Braşov.

Rezervă-ți sejurul