SENIORI LA SUPERLATIV

Beneficiază acum de oferta noastră, pentru un sejur de minim 6 nopți de sănătate și relaxare – 95 Euro/ loc cameră dublă /noapte pentru:

  • Servicii de cazare, cu demipensiune (mic dejun și cină) și servicii SPA.
  • Recuperare medicală la Ana Aslan Health Spa cu un program de 5 zile: consultație medicală și 2 terapii la SPA/ zi, din gama: terapii cu nămol, băi saline cu plante, masaj terapeutic cu uleiuri esențíale, electroterapie, laser, ultrasunet, magnetoterapie, băi galvanice, Bioptron, împachetări cu parafină, evaluare clinică și recomandări.
  • O excursie / sejur ( degustare de vinuri speciale și preparate tradiționale, la Crama Histria, plimbare cu Velierul Koralia în Constanța, tur pietonal în zona istorică a orașului Constanța, excursii în Delta Dunării). * Excursiile se organizează pentru un minim de 4 participanți și transportul nu este inclus în prețul ofertei. Excursia poate fi înlocuită cu un voucher valoric 35 euro / persoană pentru produse SPA sau servicii restaurant & bar.
  • BONUS – Welcome cocktail Non Alcoholic

*tarifele nu includ taxa de promovare a orașului Eforie Nord de 3 lei/ adult/ noapte.

OFERTĂ EARLY BOOKING! 10% discount pentru achitarea integrală cu minim 20 de zile înainte de data sosirii. Valoarea achitată nu se rambursează.

Termene si condiții:

Oferta este valabilă în funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim 6 nopți, până la 1.03.2023, pentru persoane cu vârsta de peste 55 ani. Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la: reservation-hoteleuropa@anahotels.ro sau telefon 0241 702 818 / 0241 702 809.