REVELION MAGIC LA MUNTE

Revelion strălucitor pe Covorul Roșu. Întâmpinaţi Noul An pe Covorul Roșu, într-o atmosferă de film, cu mâncăruri rafinate și muzică live! Programul artistic de excepţie, selecţia gastronomică, răsfăţul Spa și activităţile de sărbătoare vor completa cadrul Hollywoodian și vor crea o experienţă de vis pentru întreaga familie. Abia așteptăm să vă întâmpinăm alături de cei dragi!

Condiții generale și alte servicii incluse în pachetele de Revelion:
-    cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport 4* / Bradul 4* sejur de 4 nopți;
-    cină în data de 30 și 31.12.2021 și în 01.01.2022 cu program artistic;
-    brunch în data de 01.01.2022;
-    bonus Spa: voucher de 75 euro / cameră / sejur pentru efectuarea de terapii Spa;
-    acces centrul Spa;
-    acces Kids Club Ana și activități zilnice pentru copii;
-    supliment copii (până în 12 ani): 30 euro / copil / noapte (cazare cu demipensiune). Pentru copii se vor servi meniuri specifice, într-un spațiu special amenajat.
-    supliment a treia persoană adultă: 138 euro / noapte (cazare cu demipensiune).

Tarife: de la 1412 euro / loc în cameră dublă standard / sejur 4 nopți.

Reducere early booking 10% pentru rezervările achitate până la data de 15.11.2021.

Perioada de valabilitate: 29.12.2021 - 3.01.2022 pentru sejur de minim 4 nopți. Pentru rezervări și informații suplimentare, ne puteți scrie la reservation-hotelsport@anahotels.ro.

Am implementat măsuri sporite de curățenie și igienizare a hotelului, respectând toate recomandările specialiștilor, pentru a putea asigura oaspeților noștri servicii sigure și de calitate. Totodată, avem grijă să respectăm măsurile de distanțare fizică în toate spațiile comune din hotel. În aceste vremuri foarte dificile pentru toți este absolut necesar să ne conformăm și să ne adaptăm eventualelor măsuri și restricții ce vor fi impuse de autorități cu privire la desfășurarea acestor evenimente.