Ana Hotels colecție

București

Athénée Palace Hilton Bucharest 5*

Athénée Palace Hilton Bucharest 5*

Athénée Palace Hilton este destinaţia perfectă pentru explorarea oraşului chiar din centrul său. Situat în Piaţa Revoluţiei, la câţiva paşi de Palatul Senatului, de sediul unor mari corporații sau de animatul Centru Vechi cu zeci de restaurante şi pub-uri, Athénée Palace Hilton combină rafinamentul stilului francez fin de siècle cu luxul confortului ultra-modern. Camerele elegante şi spaţioase oferă o amplă privelişte spre Ateneul Român, cu sala de concerte inspirată de Opera din Paris, şi spre grandiosul Palat Regal, în prezent Muzeul Naţional de Artă.

Crowne Plaza Hotel Bucharest 4*

Crowne Plaza Hotel Bucharest 4*

Aflat în cea mai verde parte a oraşului, în zona rezidenţială, aproape de aeroportul internaţional „Henri Coandă” şi de centrul expoziţional „Romexpo”, modernul hotel Crowne Plaza este locul de maxim confort şi relaxare. Multe dintre cele mai căutate atracții ale orașului, printre care: Arcul de Triumf, Parcul Herastrău, Muzeul Satului sau Piața Charles de Gaulle sunt ușor accesibile. După explorarea Bucureștiului, te poţi bucura de o partidă de tenis în aer liber sau de relaxare la piscină în impresionanta grădină de la Crowne Plaza şi poți savura în linişte un cocktail delicios într-un colţ de verdeaţă.

Poiana Brașov

Ana Hotels Sport 4*

Aflat în inima Munţilor Carpaţi, în minunata staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport dispune de o locaţie privilegiată. Înconjurat de păduri dese şi aflat la baza pârtiilor de ski, Ana Hotels Sport este alegerea perfectă în orice anotimp – atât ca destinaţie relaxantă de vacanţă, cât şi pentru cele mai reuşite evenimente, conferinţe sau întâlniri de afaceri. Descoperă fascinanta Transilvanie, cu oraşul medieval Braşov, celebrul Castel Bran şi Castelul Peleş, fostă reşedinţă regală, la doar câţiva kilometri distanţă.

Ana Hotels Bradul 4*

Situat în inima pădurii, la baza masivului Postăvaru din Poiana Braşov, Ana Hotels Bradul este destinaţia ideală pentru escapade de week-end, vacanțe sau evenimente business în orice anotimp. În urma renovării complete din 2017, noul design al hotelului abordează o eleganță nobilă, specifică conacelor de odinioară într-o ambianță intimă, confortabilă, perfectă pentru relaxare și revigorare.

Ana Hotels Poiana 3*

Ana Hotels Poiana 3*

Înconjurat de pădurile de brazi şi aflat la baza pârtiilor de ski din Poiana Braşov, Ana Hotels Poiana este o minunată destinaţie de vacanţă. Cel mai întins domeniu schiabil din România şi distracțiile après ski îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă. Vara, Hotel Poiana oferă sejururi relaxante, iar pentru copii atmosfera animată a taberelor tematice cu antrenante activităţi în aer liber.

Eforie Nord

Ana Hotels Europa 4*

Cu o amplă panoramă spre marea care se întinde la câţiva paşi distanţă, grandiosul Ana Hotels Europa are o locaţie deosebită. În apropiere se află centrul staţiunii balneare Eforie Nord şi Lacul Techirghiol, iar în incinta sa renumitul centru de sănătate şi relaxare Ana Aslan Health Spa. Adevărată oază de verdeaţă cu piscină exterioară, hamacuri şi teren de mini-golf, impresionanta grădină de vară a hotelului te îmbie la relaxare şi la un mic festin cu preparate proaspete servite pe terasă.

Athenee Palace Hilton

REZERVĂ ONLINE

Rezervă acum

In by Ana Hotels