• Poiana Brașov - Montan
 • București
 • Eforie Nord - Litoral
 • Schi & Snowboarding
 • Fascinanta Transilvanie
 • Team Building în aer liber
 • Activități copii
 • Centrul Vechi
 • Palatul Parlamentului
 • Muzeul Satului
 • Parcul Herestrău
 • Activități copii
 • Frumusețea Dobrogei
 • Aqua Park Eforie Nord
 • Escapade pe mare
Poiana Brașov - Montan
Schi & Snowboarding
Fascinanta Transilvanie
Team Building în aer liber
Activități copii

Schi & Snowboarding

Pasiunea şi experienţa instructorilor Ana Ski School te ajută sa cucereşti pârtia. Continuând tradiţia de peste 40 de ani a renumitei şcoli de schi din Poiana Braşov, Ana Ski School se distinge prin numeroasele premii de excelenţă în domeniu, adunând sub umbrela sa 140 de instructori de schi şi snowboard calificaţi la standarde internaţionale.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Fascinanta Transilvanie

Descoperă minunile naturii pe munte și vizitează orașe pline de istorie. Ana Hotels Sport organizează excursii de o zi la Brașov, Sibiu și Sighișoara pentru a te ajuta să descoperi misterioasele orașe medievale din inima Transilvaniei.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Team Building în aer liber

Teambuilding-ul nu este un moft - este o necesitate! Programul propus își dorește ca într-o atmosferă de relaxare și umor, să descopere aptitudinile fiecărui participant şi să le pună în valoare în folosul echipei. Activitățile alese dezvoltă şi îmbunătățesc spiritul de echipă, ajută la înlăturarea barierelor psihologice, duc la creşterea încrederii în sine, subliniază importanța comunicării.

Datorită acestor activități în aer liber, pe lângă trăirile intense care vă vor elibera de stresul cotidian, veți avea doar de câștigat de pe urma mişcării şi a aerului curat.

Contact: Millennium Action Team, tel: +40 722 248884, www.team-building-romania.ro; echipa@team-building-romania.ro

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Activități copii

Ana Hotels Sport Poiana Brașov este destinația ideală pentru familii cu copii. În timp ce părinții se relaxează la Sport Wellness Spa, copiii pot lua parte la o serie de jocuri și activități interesante.

Totul se desfășoară într-o zonă special amenajată din interiorul hotelului pe tot parcursul iernii, sub supravegherea strictă a personalului calificat.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI
București
Centrul Vechi
Palatul Parlamentului
Muzeul Satului
Parcul Herestrău

Centrul Vechi

Centrul vechi al orașului București este un amestec vivid de istorie, cultură locală și lifestyle, oferind numeroase oportunități pentru divertisment la orice oră din zi.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului este cea mai mare și cea mai grea clădire administrativă de pe planetă folosită în scopuri civile, precum și a doua cea mai mare clădire administrativă, după Pentagon. În prezent, această clădire impunătoare găzduiește Senatul României și Camera Deputaților din România și este, de asemenea, sediul Inițiativei de Cooperare în Europa de Sud-Est.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Muzeul Satului

Extinzându-se pe o suprafață de 14 hectare, în cel mai frumos și mai mare parc din capitală, Herăstrău, Muzeul Satului este printre primele muzee etnografice în aer liber din lume.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Parcul Herestrău

Parcul Herastrău este cel mai mare parc din Bucuresti și cel mai mare parc din Europa într-un oras, răspândit pe 187 hectare în jurul lacului Herastrău, parcul preferat al tuturor locuitorilor capitalei și din împrejurimi.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI
Eforie Nord - Litoral
Activități copii
Frumusețea Dobrogei
Aqua Park Eforie Nord
Escapade pe mare

Activități copii

După câteva ore petrecute pe plajă sau înotând în mare, poți să te relaxezi în superba grădină a hotelului. Petrece timp de calitate într-o atmosferă superbă la piscina exterioară sau într-un hamac umbros.
Copiii se vor distra de minune la locul nostru de joacă special amenajat pentru ei.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Frumusețea Dobrogei

Mângâiată de soare și binecuvântată cu minunățiile naturale ale Deltei Dunării, Dobrogea își dezvăluie frumusețea la fiecare pas. O excursie off-road cu o mașină 4x4 scoate la iveală fortărețele grecești și daco – romane, precum și sălbăticia nordului Dobrogei, incluzând lacurile Deltei și satele pitorești.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Aqua Park Eforie Nord

Situat între plaja Belona, Ana Hotels Europa și Lacul Belona, cel mai nou parc acvatic din Eforie Nord te invită să te răcorești și să te distrezi alături de familie sau prieteni într-un spațiu sigur.

O echipă de profesioniști ai parcului garantează siguranța, iar artiști și invitați speciali își fac des apariția.

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Escapade pe mare

Țărmul și valurile par diferite atunci când sunt admirate de la bordul unei bărci care gonește către orizont. De aceea îți oferim ocazia de a vedea, dintr-o altă perspectivă, ce înseamnă o ședere la malul mării.

Urcă la bord împreună cu familia și prietenii și navighează de-a lungul coastei Mării Negre, bucurându-te de aventură și creând amintiri unice!

ÎNAPOI LA ACTIVITĂȚI

Rezervă-ți sejurul

Verifică disponibilitatea