Informare COVID-19

Organizeaza-ti evenimentul la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Nunți, petreceri și evenimente speciale

Ana Hotels Europa din Eforie Nord aduce la malul mării magia momentelor de neuitat a unei zile speciale. Te așteaptă o nuntă de poveste în elegantele săli cu lumină naturală sau în decorul plin de verdeață al grădinii de vară.

Nunți

Vino la Ana Hotels Europa și organizează-ți nunta de vis! Sărbătorește alături de persoana iubită la mare, în elegantele noastre locații. Invitații tăi vor fi încântați de specificul locației, de camerele cochete și de luxosul nostru spa; te vor încânta ofertele noastre personalizate pentru nunți și servirea noastră impecabilă. Lasă organizarea tuturor detaliilor pe mâna echipei noastre – pentru ca tu să te poți relaxa și să te bucuri de eveniment.

Aniversări & Evenimente speciale

Europa Ballroom și sălile de recepție Urania / Medeea / Atena pot găzdui evenimente de până la 240 de oaspeți datorită interiorului spațios și a echipamentului audiovizual de ultimă oră. Oferind un foaier impresionant pentru recepții special concepute în stil cocktail, Europa Ballroom oferă un spațiu flexibil, format din 3 module ce pot fi adaptate pentru petreceri de orice mărime. Pentru petreceri mai mici, sălile Urania / Medeea / Atena oferă aceleași ambianțe intime și elegante ale unei nopți de neuitat sau organizează un cocktail în grădina luxuriantă a hotelului.

CAPACITĂȚI SĂLI CONFERINȚE

sală
banchet
dimensiune sală
suprafață m2
locație
sală
Ballroom Europa și Foaier
banchet
240
dimensiune sală
277 x 12.5 x 4.2
suprafață m2
350
locație
Parter
sală
Atena + Medeea + Urania
banchet
120
dimensiune sală
19 x 8.5 x 3.1
suprafață m2
160
locație
Parter

Book your stay