Piscină la Ana Hotels în România

CAZARE ÎN HOTEL DE LUX LA ANA HOTELS ROMÂNIA

Stațiuni litorale și de schi din România

Fiecare dintre hotelurile noastre are o personalitate distinctă – de la clasicul rafinament al Athénée Palace Hilton din inima Bucureștiului până la confortul și liniștea delicată a hotelurilor noastre de la munte și de la malul mării. Fiecare hotel al nostru oferă ceva diferit, însă toate au același scop: să ofere oaspeților noștri o ședere memorabilă în România.

POIANA BRAŞOV

Destinație Montană

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Ana Hotels Sport

Aflat în stațiunea Poiana Brașov, Ana Hotels Sport este ascuns în pădurea veșnic verde, la doar câțiva pași de pârtiile de schi. Este, în egală măsură, o minunată destinație pentru vacanțele cu familia și o locație excelentă pentru conferințe și întâlniri de afaceri. Orașul medieval Brașov, faimosul castel Bran (Castelul Dracula) și castelul Peleș, fostă reședință regală, sunt ușor accesibile. Răsfață-te cu un tratament la spa sau degustă preparate românești sau internaționale la Restaurantul Altitude.

Ana Hotels Bradul Poiana Brașov

Ana Hotels Bradul

Complet renovat și situat într-o locație excepțională la baza pârtiilor de schi din Poiana Brașov, Ana Hotels Bradul îți oferă facilități moderne și un elegant decor, în stilul unui conac, pentru vacanțele cu familia sau pentru călătorii de afaceri. Frumusețea naturii te îmbie de la fereastră, iar mirosul brazilor te va face să ai un somn relaxant, de neuitat. În timpul iernii, asigură-te că vei rezerva o sesiune la Școala de schi Ana de renume internațional.

Ana Hotels Sport Poiana Brașov

Ana Hotels Poiana

Ana Hotels Poiana este amplasat la poalele faimoaselor pârtii de schi din Poiana Brașov și este înconjurat de brazi maiestuoși. De la sesiunile de schi până la taberele distractive de vară pentru copii, aceasta reprezintă, cu adevărat, o destinație pe tot parcursul anului. Fă-te comod în locațiile spațioase și profită de toate beneficiile complementare oferite de Ana Hotels Sport.

București

Destinație de afaceri & City Breaks

Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este o locație excelentă amplasată în Piața Revoluției din București, la câțiva pași de fostul Palat Regal, care găzduiește acum Muzeul Național de Artă al României și de Centrul Vechi – care abundă în restaurante și pub-uri. Hotelul copleșește prin camere spațioase care îmbină grandoarea tradițională cu elemente moderne și oferă priveliști deosebite, incluzând Ateneul Român și mărețul Palat Regal.

Crowne Plaza Hotel București

Crowne Plaza Hotel București este situat într-o splendidă zonă rezidențială a orașului, nu departe de aeroportul internațional „Henri Coandă” și centrul expozițional Romexpo. Odihnește-te în camerele recent renovate, fă o plimbare plăcută în Parcul Herăstrău și vizitează Muzeul Satului sau fă o baie în piscină înainte de a savura un cocktail în grădina Crowne Plaza.

EFORIE NORD

Destinație litorală

Ana Hotels Europa Eforie Nord

Ana Hotels Europa

Găsește pace și completă armonie în acest hotel elegant de la malul mării, care se mândrește cu renumitul centru de sănătate Ana Aslan Health Spa, precum și cu piscina și mesele în aer liber, când vremea este caldă. Bucură-te de minunatele peisaje ale grădinii, ale plajei și mării și trezește-te în fiecare dimineață cu priveliștea extraordinară a răsăritului de soare.

Iarna la Ana Hotels Sport Poiana Brașov