Oferte de cazare în București, Eforie Nord și Poiana Brașov

Poiana Brașov

Poveste de Crăciun

Poveste de Crăciun

La orice vârstă, Crăciunul este o poveste. Poate cea mai frumoasă poveste din an. Vă așteptăm cu întreaga familie la ANA Hotels Poiana Brașov pentru a sărbători Crăciunul cu toată bucuria ce i se cuvine, întocmai ca acasă!

Revelion în Poiana Brașov

Revelion în Poiana Brașov

Strălucirea Noului An se vede cel mai bine la Ana Hotels în Poiana Brașov! Vă așteptăm cu cea mai rafinată selecție gastronomică, entertainment de zile mari, un program spa de lux și o priveliște de poveste!

Autumn Romance

Autumn Romance

Când ați plecat, ultima oară, doar voi doi într-o escapadă spa? Toamna aceasta vă propunem o experiență a relaxării totale, presărată cu romantism și o inegalabilă stare de bine în doi!

Poiana Brașov

Tinerețe și Vitalitate

Ana Hotels Sport

Tinerețe și Vitalitate

O experiență revitalizantă într-un cadru de poveste. Toamna aceasta, acordă-ți un moment de răsfăț pentru chip, trup și suflet cu pachetul Tinerețe și Vitalitate!

Poiana Brașov

Răsfăț de Toamnă

Ana Hotels Bradul 4*

Răsfăț de Toamnă

Cele mai frumoase peisaje de toamnă le găsești în septembrie și octombrie la munte! Dacă adaugi și un moment de răsfăț la spa, experiența se transformă într-un elixir pentru toate simțurile!

Eforie Nord

Relaxare. Răsfăț. Sănătate

Ana Hotels Europa 4*

Relaxare. Răsfăț. Sănătate

Toamna este perioada perfectă pentru o infuzie de vitalitate și energie la malul mării. Lumina blândă a soarelui de septembrie – octombrie, liniștea, aerul proaspăt constituie cadrul perfect pentru o mini-vacanță de relaxare.

Adio, Stress!

Ana Hotels Europa 4*

Adio, Stress!

Ana Hotels Europa și Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord te invită într-o escapadă de relaxare și revigorare! Te așteptăm în minunata noastră oază de verdeață și liniște să privești răsăritul, să asculți valurile și pescărușii și să te bucuri de un program SPA  de primă clasă!

Ana Hotels Europa 4*

Catifeaua Neagră

Lasă-te învaluită într-o mângâiere vindecătoare și bucură-te de beneficiile miraculoase ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol! Rezervă-ți câteva zile de tratamente și relaxare absolută la malul mării și te vei simți plină de vitalitate!

București

Descoperă Bucureștiul dintr-o locație emblematică

Athénée Palace Hilton Bucharest 5*

Descoperă Bucureștiul dintr-o locație emblematică

Descoperiți un oraș al contrastelor în timp ce profitați la maximum de pachetul oferit de Athénée Palace Hilton, ce include cazare, mic dejun, un tur al orașului și cartea „Athénée Palace” scrisă de R.G.Waldeck. Datorită tarifelor speciale, ofertelor noastre de cazare cu mic dejun și tur al orașului inclus, acest pachet reprezintă opţiunea ideală de relaxare pentru un city break in București.

București

Romania city break în București și Poiana Brașov

Crowne Plaza Hotel Bucharest 4*

Romania city break în București și Poiana Brașov

Descoperă Bucureștiul cu Arcul de Triumf, Parcul Herăstrău, Casa Poporului sau Muzeul Satului și continuă apoi cu o excursie de neuitat în fascinanta Transilvanie, cu oraşul Braşov, Castelul Bran şi Castelul Peleş, fostă reşedinţă regală.

REZERVĂ ONLINE

Rezervă acum
Massages at Ana Hotels in Romania

relaxare & răsfăț la spa