Oferte de cazare în București, Eforie Nord și Poiana Brașov

Poiana Brașov

Vacanța de Vară la Poiana Brașov

Ana Hotels Sport

Vacanța de Vară la Poiana Brașov

La Ana Hotels Poiana Brașov, vacanța de vară este una dintre cele mai frumoase experiențe da familie de peste an! Am pregătit un pachet de vacanță cu distracție și zbenguială în aer liber pentru copii, răsfăț spa și relaxare pentru părinți și multe amintiri frumoase garantate!

Poiana Brașov

Aventură & Adrenalină

Ana Hotels Bradul 4*

Aventură & Adrenalină

Pentru iubitorii de munte, de adrenalină și de experiențe inedite, am pregătit un pachet cu activități outdoor, răsfăț spa și distracție garantată!

Poiana Brașov

<span class="title">Summer Romance in Poiana Brașov</span>

Ana Hotels Bradul 4*

Summer Romance in Poiana Brașov

Când ați plecat, ultima oară, doar voi doi într-o escapadă spa? Vă propunem o experiență a relaxării totale, presărată cu romantism și o inegalabilă stare de bine în doi!

Eforie Nord

Relaxare. Răsfăț. Sănătate

Ana Hotels Europa 4*

Relaxare. Răsfăț. Sănătate

Toamna este perioada perfectă pentru o infuzie de vitalitate și energie la malul mării. Lumina blândă a soarelui de septembrie – octombrie, liniștea, aerul proaspăt constituie cadrul perfect pentru o mini-vacanță de relaxare.

Adio, Stress!

Ana Hotels Europa 4*

Adio, Stress!

Ana Hotels Europa și Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord te invită într-o escapadă de relaxare și revigorare! Te așteptăm în minunata noastră oază de verdeață și liniște să privești răsăritul, să asculți valurile și pescărușii și să te bucuri de un program SPA  de primă clasă!

Ana Hotels Europa 4*

Catifeaua Neagră

Lasă-te învaluită într-o mângâiere vindecătoare și bucură-te de beneficiile miraculoase ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol! Rezervă-ți câteva zile de tratamente și relaxare absolută la malul mării și te vei simți plină de vitalitate!

București

Descoperă Bucureștiul dintr-o locație emblematică

Athénée Palace Hilton Bucharest 5*

Descoperă Bucureștiul dintr-o locație emblematică

Descoperiți un oraș al contrastelor în timp ce profitați la maximum de pachetul oferit de Athénée Palace Hilton, ce include cazare, mic dejun, un tur al orașului și cartea „Athénée Palace” scrisă de R.G.Waldeck. Datorită tarifelor speciale, ofertelor noastre de cazare cu mic dejun și tur al orașului inclus, acest pachet reprezintă opţiunea ideală de relaxare pentru un city break in București.

București

Romania city break în București și Poiana Brașov

Crowne Plaza Hotel Bucharest 4*

Romania city break în București și Poiana Brașov

Descoperă Bucureștiul cu Arcul de Triumf, Parcul Herăstrău, Casa Poporului sau Muzeul Satului și continuă apoi cu o excursie de neuitat în fascinanta Transilvanie, cu oraşul Braşov, Castelul Bran şi Castelul Peleş, fostă reşedinţă regală.

REZERVĂ ONLINE

Rezervă acum
Massages at Ana Hotels in Romania

relaxare & răsfăț la spa