Sală sau restaurant nuntă, aniversare, botez

Ana Hotels Europa din Eforie Nord aduce la malul mării magia momentelor de neuitat a unei zile speciale. Te așteaptă o nuntă de poveste în elegantele săli cu lumină naturală sau în decorul plin de verdeață al grădinii de vară.

nunți și aniversări

În stil modern sau clasic-rafinat, evenimentul va fi așa cum ți-ai imaginat. Experienţa noastră și serviciile unui coordonator de nunți te vor ajuta la fiecare pas: de la selecţia meniului special, la alegerea programului cu muzică live şi a sălii cu decorul preferat. Sărbătorește unirea destinelor la Restaurantul Europa, care poate găzdui evenimente ample de până la 300 de invitați, sau în sala Ballroom Europa.

cu foaierul special amenajat și spațiul flexibil, adaptabil nunților de orice dimensiune. Atmosfera intimă de la Lounge Bar este ideală pentru o seară specială în compania unui număr restrâns de invitați. Toate sălile sunt echipate cu sisteme video și de sonorizare moderne, beneficiind de acces atât din interiorul hotelului cât și din exterior, direct de pe terasă.

Capacitate persoane

salăcapacitatedimensiuni (m)suprafață m2locație
Europa Ballroom 240 27,7 x 12,5 x 4,2 350 Parter
Atena + Europa + Urania 120 19 x 8,5 x 3,1 160 Parter
Restaurant Europa incl terasă 300 formă neregulată 500 Parter

Descarcă

Ofertă specială

Weddings at Europa Hotel & Spa in Eforie Nord, Romania

Honeymood: nuntă de vis la malul mării

Petrece-ți cea mai frumoasă zi din viața ta într-un decor special, la câțiva pași de mare, în paradisul verde de la Ana Hotels Europa. De la minunata petrecere în aer liber sau într-o locație elegantă din interior, la clipele de răsfăț în doi la Ana Aslan Health Spa, fiecare moment e pregătit cu grijă de o echipă de profesioniști.

Pachetul include

  • Un coordonator de nunţi care se ocupă de organizarea evenimentului până la ultimul detaliu: de la recomandările pentru decoraţiuni şi programul artistic, la propunerea meniului cu specialităţi delicioase
  • O cameră Deluxe pentru o noapte romantică
  • Tarife speciale la cazare pentru invitaţi
 
 

  • Degustare de meniu pentru două persoane
  • Relaxare de cuplu la Ana Aslan Health Spa - sesiune estetică facială de 60 min cu miere, lemn de trandafir și iasomie pentru ea și cu extract de caviar pentru el; masaj cu pietre vulcanice de 30 min, duș masaj Vichy de 15 min, aqua massage de 20 de min, masaj Shirod’hara de 30 min, estetică corporală de 60 min: răsfățul simțurilor pentru ea și energizare pentru el.

Contact organizator evenimente
Ana Hotels Europa
Republicii 13, 905350, Eforie Nord, Constanța, România
Tel: +40 241 702 840, Fax: +40 241 741 710, Email: sales-hoteleuropa@anahotels.ro

rezervă online

Rezervă online la SPA