La Ana Aslan Health Spa te întâmpină o echipă de excepție cu specialiști în fizio și kinetoterapie, masaj, tratamente de întreținere și înfrumusețare sau terapii de recuperare. Priceperea și pasiunea terapeuților în aplicarea programelor personalizate se face sub îndrumarea unui medic cu amplă experiență.

Magda Purdilă – Spa Manager

Magda este un excelent specialist în fizioterapie, electroterapie, hidroterapie, kinetoterapie, dar și în terapii de întreținere și înfrumusețare, în special mezoterapie facială si corporală. Absolventă a Colegiului de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală, ea are la activ multiple cursuri de perfecționare, coordonând activitatea centrului de renume internațional Ana Aslan Health Spa.

Dumitrel Dobre – Fizioterapeut

Profesionist desăvâșit al tehnicilor de masaj terapeutic de întreținere și relaxare, Dumitrel a urmat numeroase cursuri de inițiere și perfecționare în masajul tradițional ayurvedic.

Ala Trosie – Cosmetician

Ala are experiență în diagnosticul tipului de ten ceea ce o recomandă în alegerea și aplicarea diferitelor tratamente cosmetice. A urmat multiple training-uri pentru linii cosmetice de renume internațional și cursuri de inițiere și perfecționare în tehnici de masaj cu maeștri renumiți în medicina ayurvedică. Specializată în masajul feței și al scalpului, Ala stăpânește procedurile de lifting facial împreună cu ritualul Shiro-Dhara.

Stefania Dăuceanu - Medic

Ștefania este Medic de Medicină Generală, cu specializare in Fizio-Kineto-Terapie la Ana Hotels Europa si Ana Aslan Health Spa. Cu o viziune holistică asupra sănătății trupului și a minții, ea s-a specializat, în ultimii ani, și în nutriție, bandajare neuro-musculară, terapie theta și energoterapie.

Mihaela Bizadea - Medic

Alexandra Preda – Estetician corporal

Pe lângă practica îndelungată a terapiilor de estetică corporală, de la drenaj limfatic și reflexoterapie, la diverse tipuri de masaje, cum e cel de tip oriental, Alexandra  are o cunoaștere aprofundată a terapiilor complementare, fiind absolventă a Colegiului de Recuperare medicala și balneofizioterapie.

Georgiana Rădulescu – Fizioterapeut

Excelent profesionist în aplicarea procedurilor de electroterapie și hidroterapie, Georgiana este absolventă a Colegiului de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală, având un background solid de cunoștințe medicale generale. Fie ca e vorba de investigații și tratamente medicale sau măsuri de prim ajutor, Georgiana le îndeplinește cu toată priceperea.

Dorina Atanasiu – Maseur

Cu abilități deosebite în practica masajului terapeutic și a reflexoterapiei, Dorina are o experiență bogată în masajul cu nămol, procedurile anticelulitice și ritualurile orientale Sabai sau Abianga, fiind absolventă a numeroase cursuri de inițiere și specializare.

Contact
Ana Aslan Health Spa
Republicii 13, 905350, Eforie Nord, Constanța, România
Tel: +40 241 702 840; Fax: +40 241 741 720; Email: anaaslan-spa@anahotels.ro

rezervă online

Rezervă online la SPA