Restaurant Europa Eforie Nord

O zi însorită începe cu un mic dejun delicios pe terasa cu vedere spre mare de la Restaurantul Europa. Te bucuri de un prânz ispititor după câteva ore la plajă în Eforie Nord și de savoarea serilor tematice petrecute într-o oază de verdeață. Pool Bar te răsfață cu sucuri naturale și cocktail-uri răcoritoare la piscina în aer liber, iar Lobby Bar îmbină băuturile fine cu atmosfera relaxantă.

Seri Românești & Grecești @ Blue Dolphin

Seri Românești & Grecești @ Blue Dolphin

În perioada iulie – august, Restaurantul Blue Dolphin vă așteaptă cu seri speciale în fiecare vineri și sâmbătă.

Vinerea, începând cu orele 19:30, la Restaurantul Blue Dolphin petrecem românește!

Spectacolul gastronomic va fi completat de un program artistic autentic, cu muzică și dansuri tradiționale românești.

Sâmbăta, tot începând cu orele 19 30, vă invităm într-o călătorie gastronomică și muzicală pe fascinantele tărâmuri grecești. Preparatele specifice, cu ingrediente proaspete și aromate, vor fi însoțite de  live entertainment (cu muzică și dansuri tradiționale).

Preț: 90 Lei / persoană

Copiii până la 12 ani beneficiază de un discount de 50%.

Meniul este gratuit pentru oaspeții hotelului cu pensiune completă sau demipensiune.

Restaurantul Blue Dolphin

Restaurantul Europa aduce o armonie de arome din bucătăria internațională și din cea tradițional românească. Pe terasa cu vedere spre mare se poate savura un mic dejun bogat sau cu preparate dietetice, dar și prânzul cu specialități alese din toată lumea. În decorul plin de verdeață al grădinii de vară de la Ana Hotels Europa, Chef Joseph El Kalaani încinge atmosfera serilor tematice cu un adevărat show culinar de Live cooking, pregătind diverse feluri din carne și pește proaspăt la grătar.

Lobby Bar

Bucură-te de ambianța intimă, decorul elegant și inspiratele cocktailuri personalizate de la Lobby Bar, ce fac de neuitat o seară petrecută la mare alături de prieteni.

Bar piscină

După orele de spa și băile de soare la malul mării, piscina în aer liber din grădina hotelului Europa oferă relaxarea deplină. Întins pe șezlong, poți savura unul din delicioasele sucuri proaspăt preparate sau un cocktail răcoritor ca briza mării de la Pool Bar.

rezervă online

Rezervă online la SPA