Activități la Europa Hotel

Ana Hotels Europa dn Eforie Nord este o excelentă destinație de vacanță în care te bucuri de sport, sănătate și relaxare la malul mării.

Loc de răsfăț și revitalizare, centrul Ana Aslan Health Spa dispune de piscină cu apă sărată, sală de fitness, cabinete de tratament și înfrumusețare unde comorile naturale din Lacul Techirghiol se împletesc cu produse anti-ageing de lux. Descoperă plăcerea sporturilor nautice și a croazierelor pe mare, splendoarea

peisajelor unice din Dobrogea și Delta Dunării, dar și istoria milenară a cetăților grecești Histria și Tomis sau a monumentelor romane de la Adamclisi. Totul asezonat cu savoarea vinurilor dobrogene și a unui prânz pescăresc în Delta Dunării.

Seri Românești și Grecești

Seri Românești și Grecești

În perioada iulie – august, Restaurantul Blue Dolphin vă așteaptă cu seri speciale în fiecare vineri și sâmbătă.

Vinerea, începând cu orele 19:30, la Restaurantul Blue Dolphin petrecem românește!

Spectacolul gastronomic va fi completat de un program artistic autentic, cu muzică și dansuri tradiționale românești.

Sâmbăta, tot începând cu orele 19 30, vă invităm într-o călătorie gastronomică și muzicală pe fascinantele tărâmuri grecești. Preparatele specifice, cu ingrediente proaspete și aromate, vor fi însoțite de  live entertainment (cu muzică și dansuri tradiționale).

Preț: 90 Lei / persoană

Copiii până la 12 ani beneficiază de un discount de 50%.

Meniul este gratuit pentru oaspeții hotelului cu pensiune completă sau demipensiune.

Aqua Park Eforie Nord

Aqua Park Eforie Nord

Vara aceasta, sfidezi căldura la Eforie Aqua Park

Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa și Lacul Belona, cel mai nou Aquapark, unicul din sudul litoralului românesc, vă invită să încercați cele mai “cool” tobogane acvatice într-un mediu sigur și sănătos.

Buna dispoziție va fi întreținută de o echipa de specialisti, iar în fiecare zi vor fi organizate spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți, având invitați speciali din lumea vedetelor.

  Escapade pe mare

  Escapade pe mare

  Litoralul și valurile mării se văd și se simt altfel din larg, de la bordul unui velier ce gonește în necunoscut.

  Tocmai de aceea vă oferim șansa de a descoperi o altă perspectivă a ceea ce înseamnă un sejur la mare.

  Yachtul Jeanneau SunOdissey 54 ds vă stă la dispoziție pentru croaziere costiere sau în largul mării. Îmbarcă-te alături de prieteni sau familie și veți putea naviga împreună de-a lungul țărmului Mării Negre, bucurându-vă de aventură și adunând amintiri unice! Dacă spiritul de aventură vă îndeamnă către țărmuri încă nedescoperite, puteți realiza și croaziere offshore, in Marea Egee, Marea Marmara sau Marea Mediterană.

  Iar pentru cei pasionați de experiență pline de adrenalină, vă recomandăm experiențele subacvatice, printr-o sesiune de snorkeling sau scuba diving alături de instructori profesioniști.

  Sport, sănătate & spa

  Sport, sănătate & spa

  Ritualuri de relaxare și înfrumusețare, fitness și tratamente de recuperare la Ana Aslan Health Spa.

  Aflat la malul mării, în incinta hotelului Europa, elegantul centru Ana Aslan Health Spa este o oază de revitalizare pentru trup, minte şi spirit. Terapiile balneare tradiţionale cu apă sărată şi nămol sapropelic din Lacul Techirghiol sunt completate de proceduri inovatoare cu laser, ultrasunete sau ionizare.

  Te bucuri de sport şi terapii balneo sau de recuperare, masaje, ritualuri faciale și de remodelare corporală sau programe anti-ageing și de energizare masculină. Spaţiul amplu, cu design fluid de inspiraţie marină, are toate dotările: de la piscină și jacuzzi la saună, sală de fitness și cabinete de tratament.

  Croaziere și sporturi nautice

  Croaziere și sporturi nautice

  O aventură în Delta Dunării, plimbări cu velierul sau caiacul, dar și sesiuni de scuba diving.

  O croazieră în Delta Dunării cu trecere prin orașul Tulcea deschide poarta unui paradis de o biodiversitate impresionantă. Turul special pe canale dezvăluie bogăția naturală a acestui loc unic în lume, inclus în patrimonial UNESCO, popasul pentru un prânz pescăresc dând călătoriei și mai multă savoare.

  Bucatele tradiționale pescărești pot fi degustate și în liniștea unei oaze de verdeață pe Insula Ovidiu, la capătul unei croaziere cu vaporașe de agrement pe Lacul Sutghiol. Singura insulă naturală din România obiectiv-turistic este și locul legendar în care și-a trait exilul poetul latin Publius Ovidius Naso în urmă cu două milenii.

  Amatorii de sporturi nautice pot alege o plimbare pe mare cu caiacul sau velierul, dar și o inedită experiență subacvatică cu o sesiune de snorkeling sau scuba diving alături de instructori profesioniști.

  Frumusețea Dobrogei

  Frumusețea Dobrogei

  Vizită la Cramele Murfatlar cu degustare de vinuri și drumeții off-road în ținuturile sălbatice din Deltă.

  Mângâiate de soare, scăldate de apele mării și binecuvântate cu o minune a naturii – Delta fluviului Dunărea – ținuturile dobrogene își arată la tot pasul frumusețea. O drumeție off-road cu o mașină 4X4 dezvăluie vechile cetăți grecești și daco-romane, dar și sălbăticia peisajelor din nord, cu Lacurile din Deltă și satele pitorești.

  Însoritele podgorii de la Murfatlar aduc aroma inconfundabilă a vinurilor cu o poveste de două mii de ani alături de gustul preparatelor tradiționale: de la specialități din pește proaspăt la delicioasa plăcintă dobrogeană.

  Activități de relaxare & Kids Club

  Activități de relaxare & Kids Club

  Piscina exterioară, terenul de mini-golf și Kids Club, atracțiile grădinei de vară de la Hotel Europa.

  După câteva ore la plajă sau la spa, te poți relaxa în minunta grădină de vară de la Hotel Europa. În decorul plin de verdeață, timpul petrecut la piscina exterioară, pe terenul de mini-golf sau la umbră, într-un hamac curge liniștit și plăcut. La fel și pentru copii, care se vor simți mai bine ca oricând în spațiul de joacă special amenajat în aer liber.

  rezervă online

  Rezervă online la SPA